دکتر اعلمی‌آل‌آقا در آیین تجلیل از پژوهشگران و فنّاوران برتر استان کرمانشاه مطرح کرد: انتقاد از عدم حاکمیت نگاه دانش‌بنیان بر دستگاه‌های اجرایی و برنامه‌ریزی‌های کشوری / پژوهش باید اولویت همه مسئولان باشد - صفحه نخست

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی؛ مراسم تجلیل از پژوهشگران و فنّاوران برتر استان کرمانشاه عصر امروز دوشنبه هفتم اسفندماه۱۳۹۶ درسالن اجتماعات شهید دکترعلیمحمدی دانشکده علوم و با حضور مسئولان و نخبگان استان برگزار شد.
دکتر محمّدابراهیم اعلمی‌آل‌آقا دبیر ستاد استانی هفته پژوهش و فناوری و رئیس دانشگاه رازی در ابتدای این مراسم طی سخنانی اظهار داشت: دبیرخانه شورای پژوهش دانشگاه رازی افتخار دارد که موارد مربوط به حوزه پژوهش‌ را در زمینه‌های مختلف تعقیب نماید.

وی با انتقاد از بودجه‌های اندک حوزه پژوهش در کشور و استان کرمانشاه گفت: جبران عقب افتادگی‌ها در حوزه‌های مختلف نیازمند توجه به پژوهش و تخصیص اعتبارات لازم در این راستا است و دغدغه‌مندان توسعه کشور باید نیاز به بودجه‌های پژوهشی را در همه تریبون‌ها مطرح نمایند.

دکتر اعلمی‌آل‌آقا یادآور شد: با بودجه‌های اندک پژوهشی وعدم توجه کافی به این مقوله، نمی‌توان توقعات مسئولان در فضای علم و فناوری را محقق کرد و لذا همه مسئولان باید پژوهش را به عنوان یک اولویت مورد توجه قرار دهند.

رئیس دانشگاه رازی با اشاره به عدم حمایت‌های کافی در بحث تجهیزات و مسائل مالی در حوزه پژوهش دانشگاه افزود: سال گذشته قرار بود ۷۰۰۰ میلیارد در جدول ۱۴ بودجه اختصاص دهند اما سال ۹۵ تمام شد و دریغ از یک ریال تخصیص در این جدول ۱۴!

وی عدم حاکمیت نگاه دانش‌بنیان بر دستگاه‌های اجرایی و برنامه‌ریزی‌های کشوری را جفایی بزرگ دانست و گفت: برنامه دانش‌بنیان نیازمند توجه جدّی‌تر مسئولان و سیاست‌گذاران به امر پژوهش است.

دبیر ستاد استانی هفته پژوهش و فناوری اظهار داشت: آنچنان که شایسته است حمایت‌های لازم در بحث تجهیزات و اعتبارات پژوهشی در دانشگاه صورت نگرفته و لذا خواستار حمایت مسئولان هستیم.

وی تاکید کرد: ما علاقه‌مند به حضور گفتمان عقلانی و نگاه جامع در محافل و مجامع دانشگاهی هستیم و باید به برنامه‌ریزی‌ها توجه زیربنایی صورت بگیرد و مسئولان بپذیرند که در جمع اصحاب علم و اندیشه، به انتقادات پاسخ دهند.

دکتر اعلمی‌آل‌آقا دستاوردهای پژوهشی اساتید و نخبگان را افتخار زرینی برای کشور دانست و ابراز امیدواری کرد: نخبگان و فناوران استان کرمانشاه در آینده آورده‌های علمی بیشتر و پُربارتری را تقدیم استان و کشور نمایند.