دکتر اعلمی آل آقا :افق کار پژوهش‌ها و مجموعه تحصیلات تکمیلی دانشگاه رازی باید بر نیازهای مردم استوار شود - صفحه نخست

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، دومین نشست علمی دانشگاه رازی با محوریت زلزله سرپل ذهاب و با حضور اساتید و هیئت‌علمی گروه عمران دانشگاه پیش از ظهر امروز پنجشنبه (۷دی ماه ۱۳۹۶) برگزار شد . دکتر محمدابراهیم اعلمی آل آقا، رئیس دانشگاه رازی در این نشست اظهار داشت: دانشگاه محلی برای بحث جدی در زمینه موضوعاتی است که به تأمین رفاه و آسایش مردم توجه جدی و تأثیرگذار داشته باشد و همه ما در فضای کشور مسئولیت داریم . دکتر اعلمی آل آقا بیان کرد: بلایای طبیعی به‌طور طبیعی اتفاق می‌افتد اما ما باید آمادگی لازم برای عبور از این حوادث را با تأمین امنیت و سرپناه امن برای مردم داشته باشیم و رسالت تک‌تک ما در این زمینه جدی است . وی با اشاره به اینکه دانشگاه رازی موضوع زلزله سرپل‌ذهاب را با جدیت دنبال می‌کند، افزود: محققان و اساتید دانشگاه در پی آن هستند تا نتایج حاصله در چهارچوب تحلیل‌های علمی، در سازوکار ساخت‌وسازها مؤثر واقع شود . دکتر اعلمی آل آقا تأکید کرد: در شرایطی که مردم با امکانات محدود و وضعیت نامناسب مواجه هستند، یک‌لحظه برای آینده فرزندانی که بدون سرپرست هستند نباید بی‌تفاوت باشیم . وی با تأکید بر اینکه باید افق کار پژوهش‌ها و مجموعه تحصیلات تکمیلی دانشگاه رازی باید بر نیازهای مردم استوار شود، افزود: بسیاری از پروپوزال‌ها در قالب این مباحث می‌تواند به ذهن خطور کند و حضور دانشجویان از تمام مقاطع در این جلسات، خیرات علمی برای خود به بار خواهد داشت و زمینه حضور جدی آنان در آینده شغلی تأمین می‌شود . دکتر اعلمی آل آقا اظهار داشت: طی روزهای اخیر از سوی دبیرخانه هیئت‌امنا به دانشگاه‌ها تکلیف شد تا پروپوزال‌ها را در مباحث کاربردی که منجر به ایجاد اختراعات و مباحث توسعه‌ای می‌شود، توصیف و دنبال نمایند و میزان پرداخت حق‌الزحمه‌ی همکاران نیز از کفی که برخوردار هستند به سبب نوع کار تا سه برابر قابل‌افزایش است . وی با ادامه توضیحات پیرامون مطلب فوق تأکید کرد: از دانشگاه رازی خواسته شده تا در این زمینه بستر مناسب برای اجرا نمودن اهداف را تهیه نماید و به این مسئله باید توجه داشت که پیشتازان ورود به مباحث کاربردی مسیر درست را انتخاب کردند و اگر در این راه با تأخیر عمل شود زمینه‌های علمی با تردید مواجه می‌شود . دکتر اعلمی آل آقا بیان کرد: طی سالیان اخیر تحصیلات تکمیلی در کشور از شتاب توسعه‌ای زیادی برخوردار شد و لذا فرصت لازم برای تهیه آیین‌نامه‌ها در خصوص پژوهش‌های تحصیلات تکمیلی وجود نداشت اما اکنون پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشگاهی با توجه به خروجی امتیاز داده می‌شوند و تأکید وزارتخانه نیز در این راستا است . وی بر مشارکت و کار جمعی در مسیر پژوهش‌ها و دستاوردهای علمی تأکید کرد و گفت: باید منابع دانشگاه را هدفمندتر در اختیار نیازهای کشور قرار دهیم و امیدواریم این جلسات بستر هم‌فکری و تعامل باشد .