دکتر نجفی در مراسم روز جهانی دامپزشکی/ دانشکده دامپزشکی دانشگاه رازی ظرفیت بالایی برای تولید علم و رفع مشکلات دارد - صفحه نخست

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی مراسم روز جهانی دامپزشکی عصر روز (شنبه۸ اردیبهشت‌ ۱۳۹۷) با حضور دکتر نادر پرور مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه، دکتر سید محمدباقر نجفی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشکده دامپزشکی دانشگاه رازی در سالن اجتماعات شهید دکتر علیمحمدی برگزار شد.
در ابتدای این مراسم دکتر عبدالعلی چاله چاله رئیس دانشکده دامپزشکی، با اشاره به آیات قرآن و احادیث فقه شیعی در خصوص حقوق حیوانات گفت: حیوانات در دین مبین اسلام دارای ارزش و کرامت هستند و از حقوقی نظیر حق زندگی و حق بهداشت برخوردارند.
در ادامه، دکتر سید محمدباقر نجفی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی، میلاد باسعادت حضرت علی‌اکبر و روز جوان و همچنین روز جهانی دامپزشکی را تبریک گفت و اظهار داشت: معیشت و سلامت جامعه و همچنین توسعه استانی به دامپزشکی بستگی دارد.

وی به ظرفیت‌های استان کرمانشاه در حوزه دامپزشکی اشاره کرد و گفت: نیاز و تقاضا برای رشته دامپزشکی در کرمانشاه از اهمیت بالایی برخوردار است که می‌تواند در سلامت جامعه و نیز در معیشت مردم نقش‌آفرین باشد.

دکتر نجفی دانشکده دامپزشکی را از دانشکده‌های برجسته عنوان کرد و افزود: این دانشکده با برخورداری از اساتید و پژوهشگران برجسته، می‌تواند در رفع بخشی از مشکلات استان نقش‌آفرینی کند و فرصت خوبی برای دانشجویان دانشکده دامپزشکی فراهم است تا از این پتانسیل بالای دانشکده در تولید علم، دانش و مهارت استفاده لازم را ببرند.

همچنین در این مراسم دکتر نادر پرور، مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه طی سخنانی اظهار داشت: استان کرمانشاه با داشتن ۳ میلیون و ۳۵۰ هزار رأس دام سبک و سنگین از قطب‌های دامی کشور به شمار می‌آید.

دکتر پرور با بیان اینکه در سال جاری، برنامه‌ای هدفمند و منسجم برای مقابله با بیماری‌های واگیر دامی پیش‌بینی شده است، افزود: برنامه واکسیناسیون رایگان علیه بیماری های واگیر دامی که اقتصاد دامدار را مورد هدف قرار می‌دهد، انجام می‌شود.

مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه از سمپاشی مناطق زلزله زده برای جلوگیری از بروز بیماری‌ها خبر داد و گفت: سمپاشی شهرهای زلزله زده به صورت رایگان صورت گرفته است.