نشست هم‌اندیشی اعضای هیئت‌علمی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی با معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه نشست هم اندیشی بررس - صفحه نخست

نشست هم اندیشی بررسی و تبادل‌نظر در خصوص مسائل پژوهشی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی با حضور دکتر محمدباقر نجفی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و اعضای هیئت‌علمی دانشکده، پیش از ظهر امروز ۱۶بهمن‌ماه ۱۳۹۶ در سالن جلسات این دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در ابتدای این جلسه دکتر علیرضا زبرجدی معاون پژوهشی و اجرایی دانشکده کشاورزی گزارشی از فعالیت‌های پژوهشی این دانشکده را ارائه داد و اظهار داشت: پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه ازنظر تعداد مقالات معتبر علمی داخلی و خارجی در سال ۹۶-۹۵ با ۱۷۵ مقاله رتبه دوم در دانشگاه را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: این دانشکده پنج طرح تقاضامحور در سامانه گلستان به‌صورت مستند ثبت کرده است و در بین دانشکده‌های دانشگاه رازی رتبه سوم را کسب کرده است.

وی از روند رو به بهبود و تعمیر تجهیزات آزمایشگاهی  خبر داد و گفت: تجهیزات آزمایشگاهی با همکاری معاونت پژوهشی تعمیر و راه اندازی شده است و تجهیزات فرسوده نیار به جایگزینی دارند.

دکتر زبرجدی گفت: ‌به روز رسانی سایت پژوهشی گلستان و فعالیت‌های پژوهشی در زمینه پایان‌نامه‌های این دانشکده با حداقل امکانات و هزینه‌های اختصاص‌یافته به‌خوبی انجام‌گرفته است.

معاون پژوهشی و اجرایی دانشکده کشاورزی به دو رقم زارعی ثبت شده و در حال ثبت این دانشکده اشاره کرد و گفت: روغن کاملینا که توسط اعضای هیئت علمی دانشکده کشاورزی تهیه شده است به ثبت رسیده و یولایف نیز در حال ثبت نهایی می باشد.

وی از ثبت دو تا پانزده مورد ژن در پایگاه بین‌المللی توسط همکاران دانشکده خبر داد.

دکتر زبرجدی به امضای تفاهم‌نامه بین دانشگاه و مرکز تحقیقات کشاورزی اشاره کرد و گفت: مرکز تحقیقات کشاورزی تا به امروز از ۵ تا ۸ مورد از پایان‌نامه‌های دکتری و کارشناسی ارشد به‌طور نسبی حمایت کرده است.

دکتر زبرجدی در پایان به برگزاری همایش روز جهانی خاک و همچنین کارگاه‌های آموزشی توسط اعضای هیئت‌علمی دانشگاه اشاره کرد.

در ادامه این نشست دکتر نجفی معاون پژوهشی دانشگاه مسائل پژوهشی دانشگاه و پردیس کشاورزی و منابع طبیعی را موردبررسی قرار داد.

در پایان نیز اعضای هیئت‌علمی این دانشکده مسائل پژوهشی را مورد بحث و تبادل‌نظر قرار دادند.