انعقاد تفاهم نامه همکاری میان معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه رازی و پست بانک استان کرمانشاه - صفحه نخست

تفاهم نامه همکاری میان معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه رازی و پست بانک استان کرمانشاه با هدف ایجاد و گسترش همفکری و همکاری های آموزشی - پژوهشی منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، تفاهم نامه همکاری‌های مشترک میان معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه رازی و مدیریت شعب پست بانک استان کرمانشاه منعقد شد.

این تفاهم نامه با هدف ایجاد و گسترش همفکری و همکاری های آموزشی - پژوهشی با موضوع امکان استفاده متقابل از توانمندی پرسنل و امکانات پایگاه داده‌ها در هر دو مجموعه توسط افراد، واحدها و مؤسسات مرتبط هر دو مجموعه با رعایت مقررات مربوطه به امضا رسید.

همچنین ایجاد زمینه همکاری‌های مشترک علمی، آموزشی و پژوهشی و برگزاری همایش‌ها و جلسات علمی - آموزشی مشترک میان دو دستگاه از دیگر اهداف این تفاهم نامه است.

جهت دریافت جزئیات تفاهم نامه همکاری میان معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه رازی و پست بانک استان کرمانشاه کلیک کنید.