جدیدترین رتبه کتابخانه های دانشگاهی در ایرانداک اعلام شد

دکتر حمید احمدی رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه رازی اعلام کرد: بر اساس آخرین رتبه‌بندی کتابخانه‌های دانشگاهی توسط پژوهشگاه علوم و فناوری ایران (ایرانداک)، در سال ۱۳۹۸-۱۳۹۷، کتابخانه مرکزی دانشگاه رازی در شاخص‌های اعتبارات (خرید منابع اطلاعاتی)، تعداد کتاب چاپی، تحقیق و توسعه و تعداد امانت کتاب به مراجعان به ترتیب رتبه‌های اول، سوم، چهارم و پنجم را در بین ۲۰۳ کتابخانه دانشگاهی به بدست آورد.

وی افزود: پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) آمار کتابخانه‌ها را بر پایه استاندارد NISO Z۳۹.۷  در پنج شاخص (مجموعه، نیروی انسانی، زیرساخت، اعتبارات و خدمات) هر ساله گردآوری و در سامانه آمار کتابخانه‌ها به نشانی ak.irandoc.ac.ir منتشر می‌کند.

دکتر احمدی یادآور شد: در سال ۱۳۹۷-۱۳۹۶ کتابخانه مرکزی دانشگاه رازی رتبه نخست را در شاخص اعتبارات (خرید منابع داخلی) کسب کرد.