دانشگاه رازی در دومین ارزیابی بین المللی نظام رتبه بندی ISC همچنان در میان ده دانشگاه جامع برتر کشور قرار دارد

معاون پژوهشی دانشگاه رازی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه ، با اعلام این خبر اضافه کرد :

اخیرا پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ، ISC ،  برای دومین سال متوالی  نظام رتبه بندی بین المللی خود را منتشر کرده است .ایشان با بیان اینکه  نظام رتبه بندی  بین المللی ISC   ، سال گذشته   1603 و امسال 2005 دانشگاه  را در سطح بین المللی ارزیابی کرده است ، افزود:  معیار قرار گرفتن در نظام رتبه بندی  بین المللی ISC  این است که  حداقل ۸۵۰ مدرک از سوی دانشگاه  مورد نظر دربین  سال‌های ۲۰۱۷- ۲۰۱۵  در پایگاه WOS به ثبت رسیده باشد و منبع گردآوری داده ها در این نظام  رتبه‌بندی ، پایگاه‌های اطلاعاتی USPTO ، WOS ، Incite   هستند .دکتر ویسی با برشمردن  شاخص های ارزیابی دراین نظام رتبه بندی ادامه داد شاخص های این نظام در چهار بخش : شاخص های پژوهش ، آموزش ، فعالیت های بین المللی و نوآوری  قرار گرفته اند .

در جدول زیر شاخص ها و توضیحات تکمیلی مربوط به هرشاخص به همراه وزن اختصاص یافته به آن ها مشاهده می شود .

شاخص های مورد استفاده در نظام رتبه بندی بین المللی ISC

نام شاخص

وزن هرشاخص

وزن کلی

پژوهش

1. حجم پژوهش دریک بازه زمانی سه ساله  (2017-2015)
  2. تعداد استنادهای دریافتی در یک بازه زمانی سه ساله  (2017-2015)
  3. تعداد استنادات نرمال شده
  4. تعداد مقالات برتر
  • مقالات چاپ شده در مجلات نیچر و ساینس و انتشارات نیچر
  • مقالات چاپ شده در مجلات  Q1
  • مقالات چاپ شده در مجلات برتر نمایه شده در Art and humanities   و Social science index
  1. تاثیر استنادی دانشگاه نسبت به کل جهان

25 درصد

15 درصد

1 درصد

15 درصد

4 درصد

60

نسبت تعداد دانشجویان به اعضای هیات علمی

تعداد اعضای هیات علمی پراستناد

5 درصد

10

فعالیت های بین المللی

تعداد مقالات مشترک با همکاری سایر کشور ها

تعداد کشورهای سهیم در چاپ مقالات

شهرت بین المللی دانشگاه :

• بر مبنای رتبه دانشگاه در نظام های بین المللی  QS   ، تایمز و شانگهای

10 درصد

4 درصد

1 درصد

15

نوآوری

تعداد پتنت های ثبت شده با نام دانشگاه در پایگاه US PATENT  و TRADEMARK OFFICE  در بازه زمانی سه ساله (2017-2015)

تعداد همکاری های صنعتی در بازه زمانی سه ساله (2017-2015)

10 درصد

5 درصد

15

معاون پژوهشی  دانشگاه گفت : در دومین  ارزیابی دانشگاه های جهان از سوی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ، 43 دانشگاه از کشور ایران موفق شده اند در این نظام رتبه بندی قرار گیرند و دانشگاه رازی با رتبه 1600-1401  ، در میان ده دانشگاه جامع برتر کشور ، قرار گرفته است. ایشان در پایان افزودند: دانشگاه رازی به همراه دانشگاه های بوعلی سینا ، سمنان ، کاشان و یزد دریک رده  قرار گرفته و دانشگاه های این دسته به ترتیب حروف الفبا در جدول مرتب شده اند  .