دومین همایش سراسری اخلاق در پژوهش به میزبانی دانشگاه رازی آغاز به کار کرد - صفحه نخست

دومین همایش سراسری اخلاق در پژوهش به میزبانی دانشگاه رازی آغاز به کار کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، دومین همایش سراسری اخلاق در پژوهش با شرکت اساتید برجسته کشوری امروز پنجشنبه ۱۹ مهر۱۳۹۷ در سالن اجتماعات دانشکده ادبیات و علوم انسانی آغاز شد.

دکتر سیدمحمدباقر نجفی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی در مراسم افتتاحیه این همایش اظهار داشت: مایه مباهات و افتخار ماست که در این همایش در خدمت برخی از برجسته‌ترین اساتید دانشگاه‌های کشور هستیم که برای ارائه سخنرانی تشریف آورده‌اند.

وی مبحث اخلاق در پژوهش را عهده‌دار چند رسالت مهم دانست و افزود: بسترسازی برای افزایش اثربخشی فعالیت‌های پژوهشی در راستای رویکرد و تبیین واقع بینانه‌تر از حقایق جهان هستی، تنظیم مقررات رسمی و غیررسمی مورد نیاز برای تأمین حقوق مالکیت فکری نوآوران، فناوران و ایده‌پردازان عرصه‌های دانش وهنر و تنزیه فعالیت‌های پژوهشی از رفتارهای فرصت‌طلبانه سه رسالت مهم در این حوزه است.

دکتر نجفی ارائه مهم‌ترین سرفصل‌های بحث اخلاق در پژوهش را محور دومین همایش سراسری اخلاق در پژوهش عنوان کرد و گفت: امیدواریم این همایش سرآغاز نشست‌ها و کارگاه‌های علمی دیگری باشد که در طول سال به تفصیل ارائه خواهد شد تا از دستاوردهای علمی اساتید گرانقدر بهره‌مند شویم.

دکتر چشمه‌سهرابی دبیر علمی دومین همایش سراسری اخلاق در پژوهش به تشریح برنامه‌های این همایش پرداخت و گفت: همایش امروز در چهار بخش برنامه‌ریزی شده است و از محضر اساتید برجسته کشور استفاده خواهیم کرد.