دکتر اعلمی آل‌آقا در آئین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه رازی: دانشگاه رازی ۴۰ میلیارد ریال قرارداد پژوهشی دارد / نیازمند گفتمان سازندگی مبتنی بر نگاه علمی و دانش بنیان هستیم - صفحه نخست

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، دکتر محمدابراهیم اعلمی آل آقا امروز شنبه ۲۸ بهمن‌ماه ۱۳۹۶ در آئین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه رازی، اظهار داشت: نقد علمی در بسیاری از زمینه‌ها باید مورد توجه قرار گیرد و زیرساخت‌های برنامه‌ریزی دانش‌بنیان از صفرتا صد باید پیش‌بینی شود.

رئیس دانشگاه رازی نبود برنامه‌ریزی علمی و نگاه دانش‌بنیان به توسعه را از دلایل بروز مشکلات در جامعه دانست و افزود: سکوت اهل علم و دانشمندان نیز باید شکسته شود و این زنگ خطر به صدا درآید.

دکتر ابراهیم اعلمی آل آقا با تأکید بر اینکه اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان هریک به سهم خود باید برای توسعه قدم بردارند، افزود: همه ما در این پروسه باید نقش‌آفرین باشیم.

رئیس دانشگاه رازی در ادامه اظهار کرد: متأسفانه شاهد بی‌توجهی و عدم تقاضا برای پژوهش هستیم، وقتی نگاه مسئولان دانش‌بنیان نباشد دیگر سفارش پروژه نمی‌دهند و تقاضای پژوهش ندارند لذا باید از ظرفیت رسانه‌ها برای انعکاس ظرفیت و توان دانشگاه در راستای انجام پژوهش‌های تقاضامحور استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه ۵۰۰۰ میلیارد تومان از محل صندوق توسعه ملی برای استان کرمانشاه در بحث زلزله تخصیص داده شده است، افزود: ساخت‌وسازها در مناطق زلزله‌زده باید مبتنی بر مدل علمی‌تر و دانش بیان‌تر باشد اما متأسفانه این دغدغه در میان مسئولان مشاهده نمی‌شود و باید حساسیت لازم را ایجاد کرد تا هزینه‌هایی که می‌شود با پیوست علمی همراه باشد.

دکتر اعلمی آل آقا تأکید کرد: باید گفتمان سازندگی مبتنی بر نگاه علمی و دانش‌بنیان شکل بگیرد و تا این گفتمان ایجاد نشود مشکلات برطرف نخواهد شد، اعضای هیئت‌علمی باید فعال‌تر از گذشته در این مسیر قدم بردارند.