دکتر نجفی در بازدید از مرکز استارتاپ دانشگاه رازی: ارائه خدمات و محصولات تقاضا محور در کانون فعالیت‌ هسته‌های دانشجویی قرار بگیرد - صفحه نخست

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، حجت الاسلام دکتر سیدمحمدباقر نجفی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه به همراه جمعی از مسئولان، از مرکز استارتاپ دانشگاه رازی بازدید به عمل آورد.
حجت الاسلام دکتر نجفی در این بازدید، در جریان روند پیشرفت کار هسته‌های دانشجویی کارآفرینی مستقر در مرکز استارتاپ دانشگاه رازی و همچنین روند ارائه خدمات مختلف هسته‌ها قرار گرفت.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی سپس با مسئولان و اعضای هسته‌های دانشجویی گفتگو کرد و در جریان روند خدمات این هسته‌ها قرار گرفت.

وی بر لزوم توسعه خدمات قابل ارائه به هسته‌ها و رفع موانع اجرایی پیش روی آنها  تأکید کرد و گفت: هسته های دانشجویی می‌توانند با حضور موفق و چشمگیر خود، محصولات و خدماتشان را در بازار کار ارائه دهند.

حجت الاسلام دکتر نجفی با تأکید بر ضرورت ارائه خدمات آموزشی بیشتر به هسته ها گفت: خدماتی همچون آموزش تدوین طرح کسب وکار، برگزاری کارگاه ارتقاء مهارت های بازاریابی و فروش بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد.

وی یادآور شد: اعضای هسته‌های دانشجویی باید ایده‌های خود را بر پایه ارائه خدمات و محصولات تقاضا محور و بازار پسند شکل دهند.