دکتر نجفی: رویکرد وزارت علوم گسترش ارتباطات پژوهشی بین‌المللی است - صفحه نخست

دکتر نجفی: رویکرد وزارت علوم گسترش ارتباطات پژوهشی بین‌المللی است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، نشست هم اندیشی معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه‌ها و رؤسای پارکهای علم و فناوری منطقه۵ کشور امروز چهارشنبه ۱۰مرداد ۱۳۹۷ به میزبانی دانشگاه رازی برگزار شد.
دکتر سیدمحمدباقر نجفی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی در این نشست، اظهار داشت: تعداد طرح‌های پژوهشی تقاضا محور در سال‌های گذشته زیاد نبود اما به مرور زمان افزایش یافت و سال گذشته ۶۰ طرح پژوهشی منعقد کردیم.

دکتر نجفی گسترش ارتباطات پژوهشی بین المللی را رویکرد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دانست و افزود: تأکید وزارتخانه این است که طرح‌های پژوهشی فرا مرزی داشته باشیم.

این مسئول، از تأسیس گروه پژوهش‌های تقاضامحور در دانشگاه رازی خبر داد و گفت: رسالت دانشگاه و علم، حل مشکل است و امروز تأکید وزارتخانه، توجه به اهمیت آموزش‌های مهارتی است.

دکتر نجفی از فعالیت گروه آموزش‌های مهارتی در دانشگاه رازی خبر داد و گفت: این گروه وظیفه مدیریت و تدبیر دوره‌های کارورزی در رشته‌های فنی و کشاورزی، ارائه آموزش‌های مهارتی برای تمام دانشجویان و ارائه آموزش‌های آزاد را بر عهده دارد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی، هم اندیشی در خصوص مسائل مختلف را نقش مهم دبیرخانه منطقه۵ دانست و بیان کرد: برای کمک به حل دغدغه‌های مشترک، مشارکت‌ها باید افزایش یابد.

وی اضافه کرد: اگر می‌خواهیم جزو دانشگاه‌های تأثیرگذار و بین المللی باشیم باید افکار و آرای خود را به اشتراک بگذاریم و از نظریات همدیگر استفاده کنیم. پارک‌های علم و فناوری نیز تجربیات عملی خود در بحث کارآفرینی را ارائه دهند.

شایان ذکر است؛ فرآیند رأی گیری برای انتخاب دوره‌ای دبیرخانه دانشگاه‌های منطقه۵ برگزار شد و در پایان دانشگاه لرستان به عنوان دبیرخانه منطقه ۵ انتخاب شد.