رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه: باید مراقب انحرافات تحولات علمی باشیم / بنیاد نخبگان از رویدادهای استارت‌آپی دانشگاه رازی حمایت می‌کند - صفحه نخست

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، رویداد جهش استارت‌آپی روز پنجشنبه بیست ویکم تیرماه ۱۳۹۷ با حضور دکترسیدمحمدباقر نجفی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، پروفسور آوات طاهرپور رئیس بنیاد نخبگان استان، دکتر محمدی رئیس آموزشکده فنی حرفه‌ای شماره دو پسران، دکتر فرزاد ویسی مدیر کارآفرینی پژوهش‌های کاربردی و ارتباط با جامعه دانشگاه و جمعی از دانشجویان در دانشگاه رازی به کار خود پایان داد.

پروفسور آوات طاهرپور رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه در این مراسم، با اشاره به اینکه در دنیای امروز علم قدرت محسوب می‌شود، اظهار داشت: فرانسیس بیکن فیسلوف انگلیسی می‌گوید گذشتگان از این جهت علم را انتخاب می‌کنند که بتوانند جهان را تبیین کنند و بفهمند و از آن برای زندگی روزمره خود برداشت‌هایی داشته باشند، اما امروز غرب علم را برای تغییر جهان و کسب قدرت در مسیر تملک طبیعت استفاده می‌کند.

وی آگاه‌سازی نسبت به انحرافاتی که در تحولات تکنولوژی اتفاق می‌افتد را امری ضروری و کلیدی دانست و افزود: اگر قرار است تحرک و تحول علمی ایجاد کنیم باید مراقب انحرافات و آسیب‌شناسی مربوط به آن باشیم.

پروفسور طاهرپور با تأکید بر اینکه باید مراقب آفت‌های پیرامون تحولات علمی باشیم، گفت: حرکت استارت‌آپی که دانشگاه رازی انجام داده مورد حمایت و تأکید معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری و ریاست بنیاد نخبگان است و نقاط قوت بسیاری دارد.

رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه شناخت ماهیت و کارکرد علوم جدید در مقوله‌های مختلف را بسیار مؤثر دانست و بیان کرد: پایه استارت‌آپ بر اساس علم سایبرنتیک است و علم سایبرنتیک نیز بر اطلاعات و بازخورد تکیه می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه بنیاد نخبگان از تمام توان و ظرفیت خود برای پیشبرد اهداف رویدادهای استارت‌آپی استفاده خواهد کرد، گفت: اگر در عرصه سایبرنتیک کار می‌کنیم باید نسخه بومی شده آن را داشته باشم.

پروفسور طاهرپور یادآور شد: یکی از مشکلات ما تشتّت مختصات امواج فکری است، باید توجه داشت که نشستن کنار همدیگر بدون هم‌فازی فکری منجر به نتیجه نمی‌شود.

رشد ۴۰۰ درصدی تعداد دانشجویان و رشته‌های آموزشکده فنی حرفه‌ای شماره دو پسران کرمانشاه

سپس دکتر محمدی رئیس آموزشکده فنی حرفه‌ای شماره دو پسران کرمانشاه در این مراسم اظهار داشت: دانشگاه فنی حرفه‌ای جزو یکی از ابر دانشگاه‌های کشور است که ۱۷۳ مرکز با بیش از ۲۰۰ هزار دانشجو در سراسر کشور دارد.

دکتر محمدی تربیت تکنیسین‌های ماهر برای بخش صنعت را رسالت دانشگاه‌های فنی حرفه‌ای دانست و گفت: ۷۰ درصد فارغ‌التحصیلان این دانشگاه جذب بازار کار شده اند و بسیاری از دانشجویان این دانشگاه نیز در حین تحصیل جذب بازار کار می‌شوند.

وی در ادامه بیان کرد: دانشگاه فنی حرفه‌ای در کرمانشاه چهار واحد دارد و ما در مرکز شماره دو مستقر هستیم، این مرکز از نظر تعداد دانشجو و تعداد رشته، ظرف چهارسال گذشته ۴۰۰ درصد رشد داشته و این میزان از پیشرفت در کشور کم‌نظیر است.

وی با بیان اینکه از نظر کیفی کارهای بزرگی در آموزشکده فنی حرفه‌ای شماره دو کرمانشاه انجام شده است، گفت: ما موفق شدیم دبیرخانه ملی اتحادیه انجمن دانشجویی مهندسی برق کل دانشگاه فنی حرفه‌ای را برای کرمانشاه بگیریم که توفیق بسیار خوبی برای استان بود.

رئیس آموزشکده فنی حرفه‌ای شماره دو پسران کرمانشاه با اشاره به وجود پتانسیل‌های خوب در استان گفت: انتظار می‌رود که یک استارت‌آپ نیز در  نمایندگان ادارات استان به وجود بیاید تا جهشی برای حمایت از جوانان ایجاد شود.

در پایان این مراسم از تیم های برتر استارتاپی تجلیل به عمل آمد.