معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی: "استاندارد" گام نخست برای برندسازی و حضور جدّی در بازارهای جهانی است/ آمادگی دانشگاه رازی برای همکاری در حوزه استاندارد - صفحه نخست

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، دکتر سیدمحمدباقر نجفی، روز دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۷، در نشست با مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه، تولید را مهم‌ترین مسأله کشور دانست و گفت: آنچه باعث می‌شود کالای تولیدی از کیفیت و ماندگاری خوب برخوردار باشد، استاندارد است و اگر تولیدکنندگان استانداردها را بشناسند، از فرصت‌های اقتصادی بهتری برخوردار می‌شوند.
وی با تأکید بر ضرورت همکاری با مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی گفت: دانشگاه رازی با تمام توان علمی و آزمایشگاهی خود آماده همکاری با اداره کل استاندارد استان و پژوهشکده استاندارد در راستای کاهش مشکلات مردم است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی استاندارد را گام نخست برای برندسازی و حضور جدّی در بازارهای جهانی دانست و خواستار توجه به محصولات و کالاهای برند استان شد.

وی در ادامه با اشاره به ضرورت تولید موادغذایی باکیفیت گفت: عدم ارزیابی کیفی برخی مواد غذایی از علل شیوع سرطان در کشور است و دانشگاه رازی در زمینه آزمایشگاه‌های مواد غذایی آماده هرنوع همکاری است.
دکتر نجفی با تأکید بر ضرورت فرهنگ‌سازی و ایجاد تقاضا برای استاندارد، تصریح کرد: مصرف کنندگان باید مطالبه‌گری داشته باشند و کالای استاندارد بخواهند.

دکتر یاسر شهبازی مدیر امور پژوهشی دانشگاه رازی نیز در این جلسه، به ظرفیت‌های ارزشمند استان کرمانشاه در حوزه‌های مختلف اشاره کرد و افزود: یکی از پتانسیل‌های استان، کشاورزی و دامپروری است و کرمانشاه با وجود داشتن بیشترین طول مرزی با عراق و ظرفیت عظیم این کشور همسایه اما از کمترین منفعت در بحث صادرات برخوردار است.

وی تصریح کرد: کالاهای تولیدی که از استان کرمانشاه به عراق صادر می‌شوند باید کیفیت لازم و توان رقابت با محصولات مشابه را در بازارهای این کشور همسایه داشته باشند.