معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی: متولی اصلی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در دانشگاه‌ معاونت پژوهش و فناوری است - صفحه نخست

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، دکتر سید محمد باقر نجفی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در نشست هم اندیشی به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۹۷-۹۶ که با حضور مدیران و کارشناسان پژوهش و فناوری دانشگاه روز دوشنبه (۲۷شهریورماه۱۳۹۶) در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی برگزار شد گفت: متولی اصلی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در دانشگاه‌ معاونت پژوهش و فناوری است و ما باید الگوها و مدل های جدید در توسعه اقتصاد دانش بنیان طراحی کنیم. وی افزود: معاونت پژوهش و فناوری باید رویکردهای جدید در تولید را شناسایی کند و مطابق رویکردهای جدید حرکت کند. دکتر نجفی بیان داشت: شناسایی حداکثری موانع محیطی و تلاش برای رفع یا کاهش این موانع، بیش از هر اقدامی به رشد بلندمدت اقتصاد دانش‌بنیان کمک خواهد کرد و ما باید در معاونت پژوهش و فناوری به رفع و شناسایی موانع تمرکز کنیم و دانشگاه را به یک دانشگاه دانش بنیان تبدیل کنیم. دکتر نجفی در ادامه به بیان اهداف، برنامه­ ها و روند رو به رشد معاونت پژوهش و فناوری پرداخت و سیاست­ ها و برنامه های این معاونت را تشریح و تبیین کرد .