نمایشگاه دستاوردهای هفته پژوهش و فناوری و فن بازار استان کرمانشاه در دانشگاه رازی افتتاح شد - صفحه نخست

نمایشگاه دستاوردهای هفته پژوهش و فناوری و فن بازار استان کرمانشاه امروز در دانشگاه رازی افتتاح شد و تا ۲۸ آذر ماه ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، نمایشگاه دستاوردهای هفته پژوهش و فناوری و فن بازار استان کرمانشاه امروز یکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۷ با حضور دکتر هدایت حاتمی معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه و جمعی از مسئولان و مدیران استانی در کتابخانه مرکزی دانشگاه افتتاح شد.

۲۶ غرفه در حوزه‌های انرژی، نفت و گاز، محیط زیست، سلامت، نانوفناوری، آی تی، صنعت و... از دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان کرمانشاه در این نمایشگاه حضور دارند.

نمایشگاه دستاوردهای هفته پژوهش و فناوری و فن بازار استان کرمانشاه از امروز لغایت ۲۸ آذر ۱۳۹۷ در کتابخانه مرکزی دانشگاه رازی برپا است.

"پژوهش هدفمند، فناوری ارزش‌آفرین در خدمت تولید ملی" شعار امسال هفته پژوهش و فناوری اعلام شده است، برگزاری نمایشگاه کتاب، کارگاه‌های آموزشی، نشست‌های تخصصی در حوزه‌های محیط زیست، آی تی، آب و انرژی، برگزاری تور علمی در سطح دانشگاه رازی ویژه دانش آموزان از برنامه‌های هفته پژوهش در دانشگاه رازی است.