نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان کرمانشاه افتتاح شد - صفحه نخست

نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان کرمانشاه افتتاح شد

نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فن بازار استان کرمانشاه با حضور  دکتر اعلمی‌آل آقا ریاست دانشگاه رازی، مهندس رحیمی معاون امور اقتصادی استانداری و جمعی از مسئولین و پژوهشگران استان، امروز(پنجم اسفند ماه ۱۳۹۶)در محل ساختمان آزمایشگاه مرکزی دانشگاه رازی افتتاح شد.

دکتر مصطفی فیضی مسئول برگزاری نمایشگاه هفته پژوهش استان کرمانشاه از حضور ۲۵ دستگاه اجرایی و ۳۰ شرکت دانش‌بنیان و واحدهای مستقر در مراکز رشد و پارک علم و فناوری استان در این نمایشگاه خبر داد و اظهار کرد: در این نمایشگاه دستاوردهای ارزشمندی در حوزه‌های مختلف علوم به‌ویژه علوم جدید نظیر نانو فناوری، هوافضا، علوم مهندسی و الکترونیک ارائه شده است.

وی هدف اصلی از برپایی این نمایشگاه را فرهنگ‌سازی و ایجاد انگیزه در طیف وسیع دانش آموزان، دانشجویان و علاقه‌مندان به امور پژوهشی دانست و افزود: در این راستا کمیته اجرایی نمایشگاه به‌صورت ویژه و طی یک مراسم از دانشجویان و دانش آموزان مبتکر و خلاق تجلیل خواهد کرد.

وی از معرفی و انتخاب محصول و غرفه برتر در این نمایشگاه خبر داد و افزود: تیم‌های داوری از رشته‌های مختلف براساس شاخص‌هایی مانند قابلیت تجاری‌سازی، نوآوری، عدم تکرارپذیر بودن محصول و به‌صورت تیمی اجرا شدن فعالیت، محصول و غرفه‌های برتر نمایشگاه را معرفی می‌کنند.

دکتر فیضی همچنین از برگزاری نمایشگاه عکس با موضوع زلزله در حاشیه این نمایشگاه خبر داد.

وی با بیان اینکه شعار امسال هفته پژوهش"پژوهش تقاضامحور و تجاری‌سازی فناوری زیربنای تولید و اشتغال" است، یادآورشد: این نمایشگاه از امروز  پنجم تا هفتم اسفندماه برپا خواهد بود و بازدید از آن برای عموم آزاد است.

مسئول برگزاری نمایشگاه هفته پژوهش استان کرمانشاه گفت: امسال برنامه‌های هفته پژوهش در استان کرمانشاه به دلیل وقوع زلزله با تأخیر چندماهه برگزار شده است.