کتابخانه مرکزی دانشگاه رازی حائز رتبه اول شاخص اعتبارات در ایرانداک شد

دکتر حمید احمدی رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه رازی اعلام کرد: بر اساس آخرین رتبه‌بندی کتابخانه‌های دانشگاهی توسط پژوهشگاه علوم و فناوری ایران (ایرانداک)، کتابخانه مرکزی دانشگاه رازی در شاخص اعتبارات (خرید منابع اطلاعاتی) رتبه نخست را در بین ۱۶۵ کتابخانه دانشگاهی به بدست آورد.

ایشان تصریح کرد:  پژوهشگاه علوم و فناوری ایران (ایرانداک)، کتابخانه‌های دانشگاهی را در سال های ۹۶ و ۹۷ بر اساس ۵ شاخص اصلی رتبه‌بندی نموده است،  نتایج حاکی از این است کتابخانه مرکزی دانشگاه رازی در این رتبه‌بندی در شاخص اعتبارات (خرید منابع اطلاعاتی) رتبه نخست را در بین ۱۶۵ کتابخانه دانشگاهی به بدست آورد.

دکتر احمدی رتبه‌های اول شاخص‌های مورد ارزیابی را به شرح زیر اعلام کرد:

• در شاخص اعتبارات (خرید منابع اطلاعاتی): کتابخانه مرکزی دانشگاه رازی، صنعتی شریف و دانشگاه شیراز
  • در شاخص مجموعه (تعداد منابع اطلاعاتی): کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران
  • در شاخص زیر ساخت (فضای مخزن و مطالعات): کتابخانه مرکزی دانشگاه شیراز و دانشگاه سیستان و بلوچستان
  • در شاخص خدمات ( تعداد عضویت و امانت کتاب): کتابخانه مرکزی دانشگاه یزد و دانشگاه تهران

رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه رازی یادآور شد: این آمار و ارقام بر اساس استاندارد niso z۳۹.۷  که یک استاندارد بین المللی در زمینه رتبه بندی کتابخانه هاست استخراج شده است.                  برای دریافت مستندات آن کلیک کنید.