تشریح برنامههای «جشنواره علمی شهید چمران» در کرمانشاه - پرتال اصلی دانشگاه رازی

رئیس سازمان بسیج اساتید استان کرمانشاه از آغاز «جشنواره علمی شهید چمران» با هدف ترویج جهاد علمی و معرفی دستاوردهای پژوهشی اساتید خبر داد.
دکتر «فریبرز پیرو» رئیس سازمان بسیج اساتید استان کرمانشاه 7 اردیبهشت ماه 1404 در نشست خبری با خبرنگاران به مناسبت جشنواره شهید چمران، به جزئیات برنامههای این جشنواره پرداخت.
رئیس بسیج اساتید استان کرمانشاه با اشاره به اهمیت شخصیت شهید دکتر چمران گفت: برای ارج نهادن به مقام علمی و جهادی شهید چمران، جشنوارهای تحت عنوان «جشنواره علمی شهید چمران» هر دو سال یکبار در سطح ملی و استانی برگزار میشود. هدف اصلی این جشنواره ترویج و تعمیق جهاد علمی مستمر در راستای تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است.
وی به اهداف فرعی این جشنواره اشاره کرد و گفت: مسئلهشناسی تحلیلی، سیاستپژوهی، مشارکت حداکثری اساتید در حل مسائل استان و کشور، شناسایی و معرفی توانمندیهای تخصصی و دستاوردهای علمی، کمک به تولید علم نافع و تحکیم وحدت حوزه و دانشگاه از جمله اهداف فرعی این جشنواره است.
دکتر پیرو درباره محورهای جشنواره گفت: اساتید میتوانند در محورهای مقاله، کتاب، بستههای سیاستی، طرحهای پژوهشی فناورانه، کسبوکارهای نوآور و دانشبنیان، کرسیهای مناظره و نقد و نظریهپردازی، راهنمایی، مشاوره و نظارت علمی در جشنواره شرکت کنند.
وی با تأکید بر بازه زمانی ارزیابی آثار افزود: آثاری که در سالهای ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ تولید شدهاند مشمول امتیازدهی در جشنواره خواهند بود. اساتید تا پایان تیرماه فرصت دارند آثار خود را در سامانه تعریفشده بارگذاری کنند. پس از این بازه، داوری آثار آغاز خواهد شد.
دکتر پیرو فراخوان جشنواره را از 7 اردیبهشت ماه 1404 اعلام کرد و گفت: برگزاری جشنواره استانی برای نیمه اول آبانماه ۱۴۰۴ برنامهریزی شده است. برگزیدگان استانی پس از امتیازدهی، به جشنواره کشوری که در هفته پژوهش (آذرماه ۱۴۰۴) برگزار میشود، معرفی خواهند شد.
وی با اشاره به موفقیت دوره قبلی جشنواره، گفت: در جشنواره پیشین، حدود ۱۵۶ اثر از استان کرمانشاه به مرحله کشوری ارسال شد که نتیجه فعالیت ۳۷ نفر از اساتید در حوزههای علوم انسانی، علوم پایه و کشاورزی بود.
رئیس بسیج اساتید استان کرمانشاه از تمامی اعضای هیأت علمی و اساتید حقالتدریس دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان دعوت کرد؛ با ثبت فعالیتهای علمی خود در سامانه تعریف شده، در این جشنواره شرکت کنند و سهمی در این رویداد ملی داشته باشند.