Last News

نشست علمی-تخصصی-تبیینی به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج مستضعفین، با سخنرانی حضرت آیت‌الله غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، در دانشگاه رازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، نشست علمی-تخصصی-تبیینی به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج مستضعفین، با سخنرانی حضرت آیت‌الله حبیب‌الله غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه محترم کرمانشاه، 4 آذرماه 1403 به میزبانی دانشگاه رازی برگزار شد.

در این نشست، حضرت آیت‌الله غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه محترم کرمانشاه، دکتر محمدنبی احمدی ریاست دانشگاه رازی، دکتر فریبرز پیرو رئیس سازمان بسیج اساتید استان کرمانشاه، حجت‌الاسلام و المسلمین عباسی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه رازی، جمعی از استادان، کارکنان و دانشجویان حضور داشتند.

حضرت آیت‌الله غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه در سخنانی با تبریک هفته افتخارآمیز بسیج اظهار داشت: بسیج یک تفکر و مکتب است و این تفکر که ریشه در آموزه‌های خداوند متعال، پیامبر گرامی اسلام (ص) و ائمه طاهرین (ع) دارد، الگویی برای تحقق مسئولیت‌پذیری و مشارکت عمومی در مدیریت جامعه به شمار می‌آید.


نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه با بیان اینکه در دوران حاکمیت پیامبر اسلام (ص) و ائمه معصومین(ع)، جامعه بر پایه ایمان، اخلاص و مسئولیت‌پذیری در قبال خداوند متعال شکل گرفت، افزود: افراد با ایمان عمیق، دلسوزی و احساس وظیفه، وظایف خود را به بهترین نحو انجام می‌دادند و این نگاه معنوی باعث می‌شد که هیچ کاری زمین نماند و تمامی امور به شکلی مؤثر و باکیفیت به انجام برسد.

حضرت آیت‌الله غفوری بیان کرد: در تفکر بسیجی، انسان‌ها کار خود را برای رضای خداوند و با نیت خالص انجام می‌دهند. در این نگاه، احساس مسئولیت فردی و جمعی در پیشگاه خداوند متعال، جایگزین منافع مادی و خودخواهی می‌شود، این امر موجب شکل‌گیری جامعه‌ای می‌شود که افراد به جای توجه به ظاهر کارها، عمیقاً به کیفیت و اثرگذاری اقدامات خود توجه دارند.

ایشان افزود: بر اساس این دیدگاه، تفکر بسیجی جوامع را از مسیر مادی‌گرایی به سمت تعالی انسان و معنویت هدایت می‌کند، در مقابل، جوامع مادی به دلیل فقدان معنویت و محوریت منافع شخصی، به مرور دچار زوال اخلاقی و انسانی می‌شوند.

امام جمعه کرمانشاه تفکر بسیج را نه تنها یک روش مدیریتی، بلکه یک مکتب معنوی و راه روشن برای زندگی دانست و گفت: این تفکر، نرم‌افزار یک زندگی موفق بوده و هر فردی که با آن همراه شود، می‌تواند به الگوی دیگران تبدیل شود. حاکمیت تفکر بسیجی در جامعه به معنای تقویت معنویت، ایثار، وجدان کاری و خدمت به دیگران است و این ویژگی‌ها جامعه‌ای را شکل می‌دهند که در آن کمال فردی و جمعی محقق می‌شود.

حضرت آیت‌الله غفوری با بیان اینکه تفکر بسیجی به‌عنوان یک روحیه خدمت‌محور و تحول‌آفرین، می‌تواند در تمامی اقشار جامعه تسرّی یابد، گفت: همه اقشار از نیروهای نظامی تا پزشک، استاد دانشگاه، طلبه و حتی مراجع تقلید، هر فردی می‌تواند مصداق تفکر بسیجی باشد. این تفکر جامعه را به سمت مسئولیت‌پذیری، دلسوزی و تلاش بی‌وقفه برای پیشرفت هدایت می‌کند.


 

نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در حوزه علم‌آموزی، فردی با روحیه بسیجی قناعت به سطحی از دانش نمی‌کند، او خود را متعهد به کسب دانش به نفع جامعه بشری می‌داند و تلاش می‌کند بیشترین بهره را از فرصت‌های محدودش ببرد. همچنین، در مقام استادی، تفکر بسیجی به معنای انتقال دانش با دلسوزی و مسئولیت‌پذیری کامل است، استادی که صرفاً به تدریس بسنده نمی‌کند، بلکه همانند پیامبر اکرم (ص)، نسبت به سرنوشت همه  شاگردانش دغدغه دارد.

حضرت آیت‌الله غفوری افزود: تفکر بسیجی نه تنها در عرصه انتقال دانش تخصصی، بلکه در بصیرت‌افزایی، دلسوزی و تربیت انقلابی شاگردان نقش‌آفرین است، استادی که با این تفکر عمل می‌کند، علاوه بر دانش، تجربیات و توصیه‌های زندگی را نیز منتقل کرده و برای رشد همه‌جانبه شاگردان خود تلاش می‌کند.

ایشان اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب (حفظه الله تعالی) همواره بر اهمیت روحیه بسیجی در حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها تأکید نموده‌اند و معتقدند که تفکر بسیجی، به‌ویژه در نظام آموزشی، می‌تواند از گرایش‌های سکولار جلوگیری کرده و نسل‌هایی آگاه و مسئولیت‌پذیر تربیت کند که برای اعتلای کشور و جامعه اسلامی همواره در تلاش هستند.

همچنین در این نشست، دکتر فریبرز پیرو رئیس سازمان بسیج اساتید استان کرمانشاه ضمن خیرمقدم به میهمانان به ویژه حضرت آیت‌الله غفوری نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه در سخنانی اظهار داشت: محفل انس و نشست علمی-تخصصی-تبیینی اساتید بسیجی امروز همزمان در هزار کانون دانشگاهی در سراسر کشور با هدف بصیرت افزایی برگزار می‌شود.


وی افزود: در استان کرمانشاه نیز ۲۸ کانون دانشگاهی همزمان میزبان این جلسات برای اعضای دانشگاهی هستند.


 

آخرین اخبار