ستاد اربعین دانشگاههای استان کرمانشاه به میزبانی دانشگاه رازی برگزار شد / تأکید بر همافزایی دانشگاهها برای خدمترسانی به زوار/ برپایی مواکب دانشگاهیان استان - پرتال اصلی دانشگاه رازی

ستاد اربعین دانشگاههای استان کرمانشاه به میزبانی دانشگاه رازی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، جلسه ستاد اربعین دانشگاههای استان کرمانشاه، روز سهشنبه ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴ با حضور رئیس ستاد و نمایندگانی از دانشگاههای رازی، علوم پزشکی، فرهنگیان، پیام نور، جهاد دانشگاهی، علمیکاربردی، ملی مهارت، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، بسیج دانشجویی و بسیج اساتید در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین «محمد محرابی»، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه رازی، ضمن اشاره به احادیث و روایات دینی، با تأکید بر تأثیر قیام عاشورا در تحکیم فضایل انسانی و اسلامی، اظهار داشت: خدمت به زائران اربعین موجب توجه امام عصر (عج) و برکت در زندگی فردی و اجتماعی میشود.
دعوت به همکاری، انسجام رویه و ارتقای خدمات اربعین
در ادامه دکتر «جمال فتحاللهی»، رئیس دانشگاه رازی و رئیس قرارگاه علمالهدی در استان کرمانشاه با گرامیداشت یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه، بر لزوم انسجام و همکاری بیشتر بین دانشگاههای استان برای خدمترسانی مطلوب به زوار اربعین تأکید کرد.
وی خواستار همت دانشگاهیان برای ارتقای کیفیت خدمات و استفاده از ظرفیتهای ملی شد و گفت: بر اساس ابلاغیه وزارت علوم در خصوص ستاد اربعین دانشگاهیان، حدود ۱۶۰ دانشگاه دولتی کشور آماده کمک در زمینه خدماترسانی به زوار هستند و میتوان از این فرصت نیز استفاده کرد.
رئیس ستاد اربعین دانشگاهیان استان ساختار این ستاد را منطبق بر قرارگاه شهید علمالهدی دانست و همچنین بر تنظیم مصوبات جلسه و حضور مسئولان استانی مرتبط در نشستهای آتی تأکید کرد.
در ادامه سرهنگ «قاسم امجدیان»، رئیس سازمان بسیج دانشجویی استان، با تشریح فعالیتهای ستاد اربعین، اعلام کرد: این ستاد تحت نظارت قرارگاه راهیان نور علمالهدی فعالیت میکند که در سطح کشور زیر نظر وزیر محترم علوم و بسیج دانشجویی است و در استانها نیز ریاست آن با رئیس دانشگاه مادر (دانشگاه رازی) و دبیری آن با بسیج دانشجویی استان است.
وی افزود: برای ایجاد وحدت رویه، مقرر شد همه مواکب دانشگاهی استان با عنوان «موکب حسینی دانشگاههای استان کرمانشاه» فعالیت کنند، اما امکان درج نام اختصاصی هر دانشگاه نیز وجود دارد.
دکتر «وکیل احمدی»، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه رازی، بر استفاده از ظرفیت خوابگاهها برای اسکان زائران و تمایز مواکب دانشگاهی از دیگر نهادها تأکید کرد و گفت: دانشگاهها باید در تولید محتوای فرهنگی مرتبط با اربعین پیشرو باشند.
تشکیل دبیرخانه ستاد اربعین، توزیع عادلانه منابع مالی حاصل از مشارکت خیرین در مواکب، تقسیم وظایف میان دانشگاهها، خدمات رسانی به زائران در مسیر بازگشت، اجرای دقیق آییننامه وزارت علوم در خصوص ستاد اربعین برای جلوگیری از موازیکاری، اسکان مناسب زائران، ثبتنام خادمین و ترویج فرهنگ مقاومت از موارد مورد تأکید در این جلسه بود.
این جلسه با محوریت هماهنگی بیشتر میان دانشگاههای استان و ارتقای کیفیت خدماترسانی به زوار اربعین به کار خود پایان داد.