بررسی «برنامهها و چشمانداز آینده دبیرستانهای وابسته به دانشگاه رازی» در مراسمی با حضور معلمان، دانش آموزان و اولیا - پرتال اصلی دانشگاه رازی

نشست بررسی «برنامهها و چشمانداز آینده دبیرستانهای وابسته به دانشگاه رازی» در مراسمی با حضور معلمان، دانش آموزان و اولیا برگزار شد.
نشست معرفی برنامهها و چشمانداز آینده دبیرستانهای وابسته به دانشگاه رازی، با حضور دانشآموزان، معلمان، کادر اجرایی و اولیای آنها، عصر روز چهارشنبه ۱۷ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ در سالن اجتماعات شهید دکتر علیمحمدی دانشکده علوم پایه دانشگاه رازی برگزار شد.
این مراسم با تلاوت آیاتی از کلامالله مجید آغاز شد، سپس خانم لره میر ضمن خوشامدگویی به مدعوین، برنامههای مراسم را تشریح کرد.
در ادامه، نمایندگان گروههای مختلف حاضر در این جلسه به بیان دیدگاههای خود پرداختند.
سخنرانی نماینده دانشآموزان، سخنرانی دکتر خانلری به عنوان نماینده دبیران، سخنرانی خانم اعتصامی از سوی کادر اجرایی دبیرستانها و سخنرانی دکتر عزیزی به نمایندگی از انجمن اولیا و مربیان از برنامههای این مراسم بود.
در این مراسم، دکتر «جلیل صحرایی»، نماینده تامالاختیار موسس در امور دبیرستانهای وابسته به دانشگاه رازی، در سخنانی ضمن خیرمقدم به میهمانان، حمایتهای ارزشمند جناب آقای دکتر فتحاللهی رئیس محترم دانشگاه و هئیت رئيسه را از دبیرستانهای وابسته شایسته تقدیر دانست.
دکتر صحرایی همچنین از زحمات ارزنده دکتر «علیرضا کرمپور» نماینده پیشین دانشگاه در امور دبیرستانهای وابسته قدردانی کرد و در سخنانی اظهار داشت: مراسم امروز برای این هدف است که با شما عزیزان همفکری کنیم و همراه شما باشیم تا مسیر آینده خود را بسازیم.
دکتر صحرایی در ادامه خطاب به دانش آموزان افزود: دیدن چهرههای شاد و پر انرژی شما، ما را به آینده امیدوار میکند، بسیار خوشحالم که امروز در جمع شما هستم، هر یک از شما رویاهایی در سر دارید و سوالهایی برایتان ایجاد شده است، اما یک چیز مشترک میان همه شما وجود دارد که «یاد میگیرید بهتر باشید و نه تنها در تحصیل، بلکه در زندگی نیز موفق باشید.»
دکتر صحرایی با ادامه توضیحات، دانش آموزان را مخاطب قرار داد و گفت: بدانید که ما شما را باور داریم، به هوش و توانایی و شخصیت شما باور داریم، ما مدرسه را صرفاً جایی برای فرمول حفظ کردن و تاریخ و فیزیک و شیمی خواندن نمیدانیم، بلکه مدرسه جایی برای «جرأت فکر کردن، انتخاب کردن، ساختن، حل مسئله و رفع مشکل است.»
وی در ادامه یادآور شد: جمعی از معلمان اندیشمند، متفکر و مسئول در جمع ما حاضر هستند که از یکایک آنها تشکر میکنم، تلاشها و رفتار حرفهای شما، دقت در کار و مهمتر از همه، صداقت و مهر انسانی شما معلمان عزیز، سرمایه اصلی مدرسه است.
دکتر صحرایی همچنین بیان کرد: از حضور ارزشمند اولیای گرامی نیز سپاسگزارم، همراهی شما، سرمایه گرانبهایی است در مسیر تعلیم و تربیت فرزندان.
وی تاکید کرد: ما باور داریم که مدرسه سه ضلع مثلث تربیت دارد که شامل «خانواده»، «مدرسه» و «دانش آموز» است. اگر درک مشترک و همکاری مستمری وجود داشته باشد، هیچ مشکلی برای مدرسه ایجاد نمیشود و مانعی در آموزش و پرورش دانش آموزان ایجاد نخواهد شد.
دکتر صحرایی همچنین توضیحاتی در خصوص برنامهها و چشمانداز آینده دبیرستانهای وابسته به دانشگاه رازی ارائه داد و در پایان برای همگان آرزوی موفقیت داشت.
از دیگر بخشهای این نشست، اجرای نمایش طنز توسط دانشآموزان بود که با استقبال حاضران روبهرو شد.
این مراسم با هدف تبیین برنامههای آتی و تعامل بیشتر بین دانشآموزان، اولیا و مسئولان آموزشی برگزار شد.
در این مراسم، لوح سپاس و شاخه گل به رسم یادبود تقدیم اولیای دانش آموزان شد.
شایان ذکر است؛ دبیرستانهای وابسته به دانشگاه رازی شامل دو دبیرستان دخترانه و پسرانه در پردیس طاق بستان در بلوار دانشگاه کرمانشاه قرار دارند.
دبیرستانهای وابسته به دانشگاه رازی ذیل ناحیه سه آموزش و پرورش شهر کرمانشاه قرار میگیرند.