2878

آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه رازی برگزار شد

همزمان با آغاز هفته پژوهش و فناوری، آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه رازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، همزمان با آغاز هفته پژوهش و فناوری، آیین تجلیل از  پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه رازی، در مورخ 14 آذرماه 1401، با حضور جمعی از مسئولان، اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و فناوران، در سالن اجتماعات فرهنگ و ادب دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، دکتر مصطفی مصطفایی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی ضمن خیرمقدم به میهمانان و با آرزوی سلامتی و توفیق برای همگان، در سخنانی به ارائه گزارشی پیرامون دستاوردها و برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری پرداخت.

وی «پژوهش و فناوری، پیشران تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» را شعار هفته پژوهش و فناوری اعلام کرد و گفت: دانشگاه رازی به عنوان دانشگاه مادر استان، متولی برگزاری برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری است و از مهمترین برنامه‌های این هفته، تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاهی و استانی است.

دکتر مصطفایی از برگزاری برنامه‌های جانبی در ایام هفته پژوهش و فناوری خبر داد و افزود: برگزاری تورهای صنعتی ویژه اعضای هیئت علمی و دانشجویان و نشست‌های مشترک با واحدهای صنعتی استان با هدف تعمیق‌بخشی به ارتباط میان دانشگاه و صنعت از جمله این برنامه‌ها است.

در ادامه حجت‌الاسلام و المسلمین جواد افشار نجفی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه رازی ضمن خیرمقدم به میهمانان، در سخنانی با اشاره به اهمیت علم و دانش از دیدگاه قرآن کریم و روایات دینی اظهار داشت: در روایات آمده است که یک ساعت اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادت بدون اندیشه است.

وی افزود: اهمیت علم و دانایی بر کسی پوشیده نیست. همچنین در روایات داریم که خواب انسان دانا افضل و بهتر از شب‌زنده‌داري جاهل است.

حجت‌الاسلام و المسلمین افشار نجفی «پژوهش» را مقدمه دانایی توصیف کرد و با تکریم مقام پژوهشگران و اصحاب علم و دانش، از تلاش‌های پژوهشگران و فناوران دانشگاه رازی قدردانی کرد.

در ادامه دکتر محمدنبی احمدی رئیس دانشگاه رازی ضمن خیرمقدم به میهمانان و تبریک هفته پژوهش و فناوری، در سخنانی اظهار داشت: «پژوهش» نیروی محرکه علم است و اگر پژوهش نباشد علم به جایی نمی‌رسد.

دکتر احمدی با تأکید براینکه خروجی دانش و پژوهش باید منجر به حل مسائل جامعه و رفاه و توسعه شود، افزود: دانش و پژوهش در صورتی مؤثر واقع خواهد بود که بتواند راهگشای مشکلات جامعه باشد و منجر به اشتغالزایی و درآمدزایی شود.

وی یادآور شد: متأسفانه آنچنان که باید مسیر تبدیل پژوهش به ثروت و اشتغال طی نشده و همچنان نیازمند تلاش و هم‌افزایی بیشتر در این راستا هستیم. علیرغم سرآمد بودن در رشته شیمی متأسفانه با بحران انرژی مواجه هستیم، در استانی که ۷۰ درصد قیر کشور را تولید می‌کند، اما هنوز نتوانستیم از مزایای آن به خوبی استفاده کنیم.

رئیس دانشگاه رازی همچنین مطالبه‌گری را اساس انقلاب اسلامی دانست و گفت: مطالبه‌گری یک اصل اساسی است اما باید از راه صحیح صورت گیرد.

در این مراسم؛ از ۸۳ نفر پژوهشگر و فناور برتر دانشگاه رازی؛ 7 نفر از اعضای هیئت علمی به عنوان پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر جهان و ۱۷ نفر به عنوان پژوهشگران پراستناد 2 درصد جهان تجلیل شد.

همزمان با این مراسم، نمایشگاه دستاوردهای هفته پژوهش و فناوری دانشگاه رازی افتتاح شد که از امروز به مدت چهار روز برپا خواهد بود. در این نمایشگاه از 40 طرح پژوهشی و فناوری برتر رونمایی به عمل آمد.


​​​​


شناسه : 5505243