957

چاپ مقالات دوتن از اعضای هیات علمی گروه اقتصاد دانشگاه رازی در نشریات معتبر چارک اول (Q1)

به گزارش روابط عمومی و براساس اعلام معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، مقاله:

"CO2 Response to Business Cycles: New Evidence of the Largest CO2-Emitting Countries in Asia and the Middle East "

که مستخرج از پایان‌نامه سرکار خانم فاطمه انگزبانی دانش‌آموخته کارشناسی ارشد گروه اقتصاد دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه رازی و تحت راهنمایی سرکار خانم دکتر سمیه اعظمی عضو هیات علمی گروه اقتصاد دانشگاه رازی می‌ باشد، در نشریه " Journal of Cleaner Production" چاپ شده است که این نشریه، نشریه‌ای معتبر در چارک اول (Q1)، با ایمپکت فکتور 297/9 و جزء نشریات ده درصد برتر در حوزه موضوعی Environmental Sciences قرار دارد.

              

 

 

   خانم انگزبانی

 

                                                                                                               

خانم دکتر اعظمی

 

 

 

این مقاله به بررسی واکنش انتشار دی اکسید کربن (CO2) چرخه های تجاری در کشورهای آسیایی با سهم بالای انتشار  CO2(منتشرکننده گان بزرگ آسیایی: چین، هند، ژاپن، ایران، عربستان سعودی و کره جنوبی) می پردازد. نتایج این مطالعه حاکی از تفاوت کشش انتشار   CO2 نسبت به GDP (تولید ناخالص داخلی) در دوران رکود و رونق اقتصادی است. این یافته تأکیدی بر تفاوت پاسخ بهینه هزینه کاهش آلاینده ها (بعد از وقوع شوک بهره وری مثبت) در دوران رکود و رونق اقتصادی دارد. نتایج این مطالعه برای سیاستگزاران زیست محیطی می‌تواند مفید باشد.

همچنین سه مقاله آقای دکتر محمد شریف کریمی عضو محترم هیات علمی گروه اقتصاد دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه رازی در نشریات معتبر چارک اول چاپ شده اند.

 

مقاله :

The spillover of financial development on CO2 emission: A spatial econometric analysis of Asia-Pacific countries

که در سال 2021 در نشریه معتبر RENEWABLE & SUSTAINABLE ENERGY REVIEWS با ایمپکت فکتور 982/14 در رده نشریات ده درصد برتر در حوزه موضوعی ENERGY & FUELS و برترین نشریه در حوزه موضوعی

GREEN & SUSTAINABLE SCIENCE & TECHNOLOGY می­باشد،  چاپ شده است.

در این مقاله که با همکاری سه تن از اعضای هیات علمی خارج دانشگاه چاپ شده است، اثرات توسعه مالی بر آلودگی محیط زیست در کشورهای منتخب اروپا و آسیا بررسی شده است. در این پژوهش شش معیار رشد مالی با استفاده از داده های 31 کشور آسیا و اقیانوسیه از سال 2000 تا 2018 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.

همچنین دو مقاله :

  1. Impacts of regional conflicts on tourism in Africa and the Middle East: a spatial panel data approach"

چاپ شده در سال 2021 و مقاله :

 

  1. "Is terrorism a real threat to tourism development? Analysis of inbound and domestic tourist arrivals in Turkey"

چاپ شده در سال 2019

در نشریه معتبر Current Issues in Tourism در چارک اول نشریات حوزه موضوعی مربوطه  با ایمپکت فکتور 430/7 که نشریه­ای بسیار معتبر درحوزه گردشگری چاپ شده در کشور انگلستان می باشد چاپ شده اند.

در این دو مقاله که با همکاری محققینی از دانشگاه های داخلی و خارجی تالیف شده تاثیرات درگیری های منطقه ای بر گردشگری در آفریقا و خاورمیانه  و تاثیر تروریسم بر صنعت توریسم در ترکیه در این دو مقاله مورد بحث قرار گرفته است


شناسه : 1469668